Bij een verhuis moet er meer plaats voorzien worden dan enkel voor de vrachtwagen, zo is er nog de lift. U kunt het best een 5-tal parkeerplaatsen vrijhouden, zo is er zeker geen plaatstekort en kan de verhuis vlotjes verlopen.

Wist u dat wij ook borden komen plaatsen voor u. Dit kost slechts 30 euro en we zorgen voor de juiste vergunning en borden.
Gebruik zoveel mogelijk dozen met dezelfde afmetingen. Dit stapelt veel makkelijker en hierdoor zal de verhuis een stuk vlotter verlopen. Bij zware dozen kan je het best de bodem verstevigen door ze af te plakken of een extra karton op de bodem te leggen.

Wist u dat u bij ons gratis dozen kunt gebruiken bij een volledige verhuis bij verhuizingen Peeters. Wij komen deze met plezier gratis bij jou thuis bezorgen.
Als je een paar vrienden hebt die een handje komen helpen, verwachten we van hen dat zij kunnen helpen om zowel lichte als zware en grote stukken te dragen samen met ons team.

Wij zijn bij elke verhuis met minstens twee aanwezig.
Wij verhuren helaas niets aan onze klanten. Huren is dan ook nergens voor nodig want bij ons kunt u gratis dozen gebruiken in allerlei vormen en maten.
Bij verhuizingen Peeters is (bijna) alles mogelijk, zelfs meubelbewaring. Je meubels worden in ons beveiligd magazijn opgeslagen in een van onze meubelboxen. wij hebben zowel houten boxen als zeecontainers van 20ft. Meer dan plaats genoeg dus voor al je bezittingen.

Wij houden je meubels voor onbepaalde tijd bij aan een vaste prijs per maand.
Geen probleem, wij komen dit graag voor jou doen de dag voor de verhuis of zelfs vroeger. Geen zorgen, wij helpen je ook met alles weer uit te pakken en een plaats te geven.

let wel op! Wij monteren geen meubels die niet door ons zijn gedemonteerd.